Ga voor een SEO Specialist

Ga voor een SEO Specialist

Jouw website op #1 in de zoekmachine

Wat doet een SEO specialist precies? Bovenaan in Google staan wilt natuurlijk iedereen, maar er zijn maar weinig die echt weten hoe je dit voor elkaar krijgt.

Hoe het proces in zijn werk gaat kunnen we natuurlijk niet geheel verklappen, maar wat onze SEO specialist vooral doet is constant waarde aan het creëren voor jouw website.

De SEO specialist creëert waarde óp de site, maar ook búiten de site op verschillende manieren. We moeten Google namelijk laten denken dat jouw site heel erg belangrijk is, zodat Google hem hoog laat scoren. Hier hebben wij onze eigen bewezen recepten voor.

Laat ons weten met welke producten en/of diensten je wilt scoren in Google. Wij starten dan een zoekwoorden onderzoek om de perfecte zoektermen te vinden om jouw website op te laten scoren.

Wij hebben voor verschillende klanten #1 posities op Google bemachtigd, ben je benieuwd naar deze resultaten? Neem dan contact op.

Voordelen van onze SEO Specialist:

Ga voor de top

Hoger
in Google
met SEO

Organische resultaten

Je staat bovenaan in de organische zoekresultaten, dus zonder de tekst "advertentie" ervoor.

Geen bezoekerslimiet

Je betaalt niet per click zoals bij advertenties. Laat de bezoekers dus maar komen!

Geen verrassingen

Je betaalt slechts een vast bedrag per maand. Je komt dus nooit voor verassingen te staan.

Gratis SEO Scan!

Wij onderzoeken voor jou GRATIS de mogelijkheden en de kosten.

Hoe het SEO proces werkt

Zoekwoorden onderzoek

Als je een offerte aanvraagt of contact opneemt kunnen wij bespreken welke zoektermen voor jou het belangrijkst zijn. Onze SEO specialist doet dan een zoekwoorden onderzoek om te bepalen welke termen relevant zijn, je wilt natuurlijk wel ranken op de termen die ook echt het meest gezocht worden.

On-site optimalisatie

De SEO specialist maakt landingspagina’s aan voor de zoektermen waarop je gevonden wilt worden, schrijft SEO content, voert technische instellingen uit, en is voortdurend bezig om de site zo in te stellen dat het waarde blijft genereren en dat deze waarde up-to-date blijft voor Google.

Off-site optimalisatie

Ook buiten jouw site is onze SEO specialist constant voor jou bezig, soms wel meer dan op jouw eigen site zelf. De voornaamste bezigheid van off-site optimalisatie is het creëren van externe waarde naar jouw website toe. Deze constante stroom van externe waarde is nodig om jouw website hoog te laten scoren in Google.

Chat openen
1
Hoi!
Waarmee kunnen wij je helpen?