Ga voor een Premium Website

Ga voor een Premium Website

De kwaliteit van Kwaliteitweb

In deze tijd is het hebben van een goede website belangrijker dan ooit. Wij helpen je een goede indruk te maken met jouw bedrijf.

Naast een het maken van een website met een professioneel uiterlijk helpen we met het vinden van de juiste aanpak om bezoekers te triggeren.

Als je jouw website laat maken door Kwaliteitweb heb je 1 op 1 contact met jouw webdesigner. Korte lijnen en snel contact, dat doet naar onze mening wonderen.

Voordelen van Kwaliteitweb:

Alles onder controle

Alle
service
op 1 plek

Hosting

Wij regelen de hosting server en stellen alles correct in om jouw website optimaal te laten draaien.

Updates en onderhoud

Nooit meer problemen met jouw website en altijd iemand om in te schakelen voor hulp.

Extra beveiliging

Wij beschermen jouw website tegen hackers en andere aanvallen van buitenaf.

Ons Werk

Bekijk onze meest recente websites.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer je een offerte aanvraagt of contact opneemt met ons bespreken we jouw wensen. Aan de hand daarvan kunnen wij een passende offerte opstellen.

Strategie

We bekijken de markt, werpen een blik op wat jouw concurrenten doen en bedenken welke functionaliteiten en elementen jouw website nodig heeft om er tussenuit te springen en jouw bezoekers om te zetten in klanten.

Webdesign

We maken voor jou vrijblijvend een voorbeeld van hoe we de voorpagina van jouw website er uit kunnen laten zien. Hierdoor je kun je kijken of je de samenwerking met ons wilt aangaan, en of ons beeld past bij wat je zoekt.

Webdevelopment

Als de huisstijl van de website helemaal naar wens is  gaan we verder met bouwen. Ondertussen kun jij het bouwproces volgen en zullen we tussendoor steeds om jouw feedback vragen.

Livegang en nazorg

Als je helemaal tevreden bent is de website klaar om online te gaan. Tijd voor een feestje! Je ontvangt van ons ook de uitleg hoe je zelf content kunt aanpassen op de website. 

Als je gebruik maakt van ons hosting en service pakket ben je altijd zeker van een perfect draaiende website. Wij onderhouden dan jouw website en zorgen dat problemen worden opgelost en ontwikkelingen + updates worden doorgevoerd.

Chat openen
1
Hoi!
Waarmee kunnen wij je helpen?